TurkijeGriekenlandSpanjePortugalEgypte
Last Minutes
1001 Last Minutes
Zoek! Boek! Vertrek! 1001 Last Minutes!

Acropol Guesthouses

Acropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses MolyvosAcropol Guesthouses Molyvos

Acropol Guesthouses

Ligging: Acropol Guesthouses in Molyvos

Acropol Guesthouses (voorheen Acropol Appartementen) is gelegen op een heuvel en op ongeveer 300 m van het centrum van Molyvos en 5 km van het centrum van Petra. Het strand ligt op circa 550 m.

Faciliteiten: Acropol Guesthouses

Acropol Guesthouses telt 17 kamers verdeeld over één gebouw met maximaal 3 verdiepingen. Er is geen receptie en zijn geen liften aanwezig. Wanneer je aankomt in het hotel wordt je hartelijk ontvangen door iemand van het personeel. Voor eventuele vragen kun je gedurende de dag ook terecht bij het hotelpersoneel. In de tuin vind je het zwembad, pool bar, een apart kinderbadje en een zonneterras met ligbedden en parasols en een prachtig uitzicht op zee en het kasteel van Molyvos. Tevens biedt Acropol Guesthouses gratis wifi in bij de pool bar en op de kamers.

Let op: door de ligging is dit appartementencomplex niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Studio/appartement:

De studio (1-2 personen) in Acropol Guesthouses is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning (tegen betaling), satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), koelkast en een kitchenette met een kookplaat. De studio's zijn gelegen op de begane grond en hebben een terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

De 2-kamerappartementen (1-4 personen) zijn gelijk aan de studio, echter met een aparte slaapkamer.

Verzorging Zomer 2019: Acropol Guesthouses

Je verblijft in Acropol Guesthouses (voorheen Acropol Appartementen) op basis van Logies.

Prijzen Acropol Guesthouses

7 dagen

03-10-2019

10-10-2019

Corendon.nl

€ 299,-

Boeken & info

Locatie Acropol Guesthouses