TurkijeGriekenlandSpanjeEgyptePortugal
Last Minutes
1001 Last Minutes
Zoek! Boek! Vertrek! 1001 Last Minutes!

San Nectarios

San Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-StadSan Nectarios Parga-Stad

San Nectarios

Ligging: San Nectarios in Parga

In het centrum van Parga vind je San Nectarios. Het openbare zand-/keienstrand ligt op ongeveer 350 meter. Op korte loopafstand vind je tal van restaurantjes, bars, winkels en een bushalte. Het kasteel van Parga is gelegen op circa 550 meter.

Faciliteiten: San Nectarios

Het kleinschalige stadshotel San Nectarios telt 20 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Er is geen lift aanwezig. Bij binnenkomst tref je de receptie. Op het terras kun je elke ochtend terecht voor je ontbijt. Het hotel heeft geen zwembad maar het strand is op loopafstand. In de directe omgeving vind je diverse restaurantjes waar je terecht kunt voor een lunch of diner. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

Je standaardkamer met landzicht (1-2 personen) in San Nectarios is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning, telefoon, televisie, koelkastje, kluisje (gratis), wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zeezicht (1-2 personen) boeken.

Verzorging Zomer 2020: San Nectarios

Je verblijft in San Nectarios op basis van Logies & Ontbijt.

Prijzen San Nectarios

7 dagen

27-06-2020

04-07-2020

Corendon.nl

€ 449,-

Boeken & info

Locatie San Nectarios