TurkijeGriekenlandSpanjePortugalEgypte
Last Minutes
1001 Last Minutes
Zoek! Boek! Vertrek! 1001 Last Minutes!

Startpakket Bali Traditioneel 3*

Startpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* KutaStartpakket Bali Traditioneel 3* Kuta

Startpakket Bali Traditioneel

Het startpakket Bali Traditioneel is ideaal om Bali op eigen gelegenheid te verkennen. Je komt aan op Bali en gaat per transfer, die je zelf van tevoren dient te regelen, naar Matahari Bunglows waar je 3 nachten verblijft. Het hotel ligt in het centrum van Kuta. Deze bruisende badplaats staat bekend om de uitgestrekte witte zandstranden en het trendy nachtleven. Huur een fiets en maak een tocht door de prachtige rijstvelden of breng een bezoek aan de tempel Tanah Lot, gebouwd op een rots voor de kust. Na 3 nachten in Matahari Bungalows ga je op eigen gelegenheid verder om het prachtige eiland Bali te ontdekken.

Inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam - Denpasar met Turkish Airlines
  • 3 overnachtingen in Matahari Bungalows 3* op basis van Logies & Ontbijt

Exclusief:

  • Transfer van de luchthaven naar Matahari Bungalows 3* en v.v.
  • Overige overnachtingen

Ligging: Matahari Bungalows in Kuta

Matahari Bungalows ligt in Kuta op korte loopafstand van diverse winkels, restaurants en bars. Het openbare strand ligt op ongeveer 1 kilometer.

Faciliteiten: Matahari Bungalows

Prijzen Startpakket Bali Traditioneel 3*

10 dagen

01-05-2020

11-05-2020

Corendon.nl

€ 594,-

Boeken & info