TurkijeGriekenlandSpanjePortugalEgypte
Last Minutes
1001 Last Minutes
Zoek! Boek! Vertrek! 1001 Last Minutes!

Bingo Sardinië appartementen

Bingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen SardiniëBingo Sardinië appartementen Bingoreizen Sardinië

Bingo Sardinië appartementen

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Sardinië. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van deprijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor jij kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Sardinië en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde appartement of hotelkamer verblijft als je buurman, maar voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Sardinië Appartementen

Sardinië is een Italiaans eiland met een geheel eigen karakter. Naast eeuwenoude bezienswaardigheden en de fantastische cultuur, vind je hier ook het helderste zeewater dat je in Europa kunt vinden. Het is ongerept met prachtig glooiende landschappen, idyllische Italiaanse dorpjes en adembenemende baaien. En wat denk je van het heerlijke eten? Alles bij elkaar maakt het Sardinië tot een gewilde vakantiebestemming waar je écht een keer geweest moet zijn. En dit is je kans om dat supervoordelig te doen!

Je kunt van tevoren kiezen voor een standaard studio of een studio met zeezicht. Je verneemt bij aankomst in welk 3-sterren appartementencomplex je verblijft. Een babybedje is tegen betaling.

Ligging: Bingo Sardinië Appartementen

De Bingo appartementencomplexen liggen verspreid over het eiland Sardinië. Bij aankomst op de luchthaven verneem je de naam van je accommodatie en wordt je transfer verzorgd. De Bingo appartementencomplexen zijn complexen waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

I.v.m. het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is he

.....
t niet mogelijk een preferentie door te geven.

Verzorging: Bingo Sardinië Appartementen

De verzorging is op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Meer weergeven...

Prijzen Bingo Sardinië appartementen

7 dagen

22-10-2019

29-10-2019

Corendon.nl

€ 560,-

Boeken & info