TurkijeGriekenlandSpanjePortugalEgypte
Last Minutes
1001 Last Minutes
Zoek! Boek! Vertrek! 1001 Last Minutes!

Bingo Fuerteventura 4*

Bingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen FuerteventuraBingo Fuerteventura 4* Bingoreizen Fuerteventura

Bingo Fuerteventura

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.
Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo 4* All Inclusive hotel en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Fuerteventura

Wil je voordelig naar de Canarische eilanden? Boek dan Bingo Fuerteventura! Fuerteventura kent vele leuke badplaatsen. Met alle hun eigen charme. Of je nu verblijft in Corralejo, Costa Calma, Jandia of één van de andere plaatsen, je zult genieten!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Fuerteventura

De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op het Fuerteventura. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging Winter 2018-2019: Bingo Fuerteventura

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. In enkele gevallen is er geen zwembad aanwezig of maken wij gebruik van de faciliteiten van een naastgelegen complex. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie h

.....
ier kunnen vieren.

Meer weergeven...

Prijzen Bingo Fuerteventura 4*

7 dagen

15-03-2019

22-03-2019

Corendon.nl

€ 499,-

Boeken & info