TurkijeGriekenlandSpanjePortugalEgypte
Last Minutes
1001 Last Minutes
Zoek! Boek! Vertrek! 1001 Last Minutes!

Grand Yavuz De Luxe

Grand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe SultanahmetGrand Yavuz De Luxe Sultanahmet

Grand Yavuz De Luxe

Ligging: Grand Yavuz in Istanbul

Hotel Grand Yavuz is gelegen in de wijk Sultanahmet, het oude stadsgedeelte van Istanbul.

Let op: Je dient zelf de transfer te regelen van de luchthaven naar het hotel en v.v. De transfer is niet inbegrepen.

Faciliteiten: Grand Yavuz

Grand Yavuz heeft 111 kamers, ondergebracht in één gebouw, een lift, een 24-uursreceptie, lobby, terras bar, een buffetrestaurant en tegen betaling roomservice. Voor je ontspanning beschikt Grand Yavuz over een Turks bad, sauna, een fitnessruimte en massage (alles tegen betaling). Bij de aanleg van de funderingen trof men een authentiek ondergronds waterreservoir aan uit de Byzantijnse periode, intact en gerenoveerd.

Hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) van Grand Yavuz zijn voorzien van een telefoon, wifi (gratis), satelliettelevisie, minibar (gevuld, tegen betaling), kluisje (tegen betaling), airconditioning en verwarming. Alle kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Verzorging: Grand Yavuz

Je verblijft in hotel Grand Yavuz op basis van Logies & Ontbijt (in buffetvorm). Tegen een meerprijs verblijf je op basis van Halfpension (ontbijt en diner).

Prijzen Grand Yavuz De Luxe

3 dagen

06-02-2020

09-02-2020

Corendon.nl

€ 269,-

Boeken & info

Locatie Grand Yavuz De Luxe